200 gr Oesterzwammen
1 Ui
1 rijpe Mango
3 Tomaten
300 gr Rostbief
3 el Zonnebloem olie
3 el Gembersiroop
2 el Sojasaus (kikoman)
1 el Thaise vissaus (nampla)
1 el Citroensap
2 el Rijstazijn
1,5 el Sesam of walnoot olie
Snij de mango en tomaten in blokjes.
Verdeel de rucola, de tomaten en mango blokjes over 4 diepe borden.
Leg per bord 4 plakken rosbief op de salade.
Voor de dressing, voeg de Gembersiroop, Sojasaus, vissaus, Citroensap, de Sesam of walnoot olie en de rijstazijn bij elkaar.
Verhit de olie en bak de ui en de oesterzwammen onder voortdurend roeren ongeveer 5 seconden, zet het vuur uit en voeg de dressing toe.
Schep de oesterzwammen en de dressing over de salade.
Serveer er lekker warm brood bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten